HELAAS:  HET PLAFOND IS BEREIKT!

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM AAN TE VRAGEN.

 

Gratis: 80 euro aan bespaarbonnen voor particulieren die energie willen besparen.

Inwoners van de gemeente Leudal konden gratis twee waardebonnen van elk 40 euro in de brievenbus krijgen waarmee energiebesparende producten zoals energiemeters, pir-schakelaars, radiatorfolie, led-lampen en tochtstrips kunnen worden aangeschaft bij vier bouwmarkten in Leudal. Vanaf begin februari 2022 konden alleen huurders dit aanvragen. 

Gezien energiearmoede niet enkel een probleem is dat voorkomt bij huurders, maar ook bij bepaalde groepen woningeigenaren met een woning met een laag energielabel (E,F,G), breiden we per 1 april 2022 de actie uit zodat ook deze groep in aanmerking komt voor energiebespaarbonnen voor producten bij de lokale bouwmarkten.

 

Woningeigenaren kunnen  hier eenvoudig controleren welk energielabel hun woning heeft.
Valt u binnen de doelgroep (Label E, F of G)  ga dan verder naar het aanvraagformulier.

 

Achterzijde RREW

 

Klik hier voor de actievoorwaarden.

 

Lagere kosten, meer comfort

De bonnen helpen om de energierekening omlaag te brengen en om te zorgen voor meer comfort in huis. ‘Hier helpen we inwoners graag bij. Zo kunnen we de inwoners helpen aan een prettiger klimaat in hun woning en met lagere woonlasten.
Die € 80 levert zo al snel elk jaar het dubbele op!.

We zullen samen met onze partners optrekken om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te enthousiasmeren om energie te besparen,’ aldus Joost van Beek , voorzitter van coöperatie Leudal Energie.

Het doel van die bonnen, die door het Rijk worden gefinancierd, is om inwoners te stimuleren minder energie te verbruiken. ‘In deze koude wintermaanden en met de stijgende energieprijzen is het belangrijker dan ooit om inwoners te ondersteunen om hun energierekening omlaag te brengen. Daarom maken we graag gebruik van de mogelijkheid die het Rijk biedt om waardebonnen te verstrekken.’

 

Eenvoudig aanvragen en dan zelf gaan shoppen.

 

Door een samenwerking van de Gemeente Leudal met de coöperatie Leudal Energie kunnen inwoners eenvoudig hier een aanvraag invullen en worden de bespaarbonnen daarna thuisbezorgd. Hiermee kan de aanvrager bij een viertal bouwmarkten de bespaarbonnen zelf verzilveren met de aanschaf van diverse energie bespaarproducten. Het assortiment aan producten is zodanig samengesteld dat er altijd wel iets bruikbaars aangeschaft kan worden. Klik hier voor een pdf overzicht van het assortiment.
Deze actie loopt vanaf 1 februari tot en met 30 juni 2022.

 

HELAAS:  HET PLAFOND IS BEREIKT!

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM AAN TE VRAGEN.

 

 

Bespaarartikelen 1

 Ook isolatieproducten vallen onder het assortiment (isolatiedekens, -platen, afdichtingspurschuim enz)

 

 

Actievoorwaarden 

Bespaarbonnen Actie 2022 - v  26-01-2022 , herziening 31-03-2022 : uitbreiding woningeigenaren met E/F/G-energielabel

 

Hoe werkt het?

 • De energiebesparingsactie is geldig vanaf 1 februari 2022 en loopt tot en met 30 juni 2022.
 • Leudal Energie kan het einde van de actieperiode verlengen indien dat naar haar oordeel gewenst is. Dit zal op de website en via diverse ( gemeentelijke ) kanalen worden bekendgemaakt.
 • De actie is bedoeld voor particulieren binnen de gemeente Leudal die huurder zijn of eigenaar van een woning met een E/F/G energielabel  .
 • Aanmelden is alleen mogelijk via het digitale aanmeldformulier op de website van Leudal Energie.
  Dit is via de homepage Leudalenergie.nl te bereiken.
 • Elke particuliere aanvrager die voldoet aan de voorwaarden ontvangt na acceptatie door Leudal Energie twee bespaarbonnen van elk € 40. Deze kaarten zijn alleen te besteden bij de vier deelnemende lokale bouwmarkten enkel voor energiebesparende producten zoals vermeld op de website van Leudal Energie.
 • Elke bespaarbon dient volledig in één keer te worden besteed en is niet tegen geld inwisselbaar.
 • Er is maximaal budget voor 1600 adressen in Leudal; volgorde van aanmelding ( loggingsdatum aanmeldingsformulier) is bepalend.
 • De bonnen dienen vóór het einde van de actieperiode bij de bouwmarkten te zijn besteed.
  Daarna verliezen de bonnen hun waarde.

Algemeen

 • Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Bespaarbonnen actie 2022, verder te noemen actie.
 • De actie wordt georganiseerd door de Duurzame Energie Coöperatie Leudal U.A, gevestigd aan de Markt 6 6088 BP te Roggel , verder te noemen Leudal Energie en is mede gesubsidieerd door het Ministerie van BZK en de Gemeente Leudal.
 • Leudal is niet aanspreekbaar op de kwaliteit van de geleverde producten door de bouwmarkten.
 • Leudal Energie is te allen tijden gerechtigd de actievoorwaarden te wijzigen. Een herziene versie wordt ze snel mogelijk op de website geplaatst onder vermelding van datum van wijziging.
 • Leudal Energie behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te (laten) zetten dan wel de vorm van de actie of de actie zelf te wijzigen. In deze gevallen kan geen aanspraak gemaakt worden op enige (schade) vergoeding.
 • Leudal Energie mag zonder opgave van reden deelnemers uitsluiten zonder dat Leudal Energie daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers.
 • Vragen met betrekking tot deze actie kunnen worden gesteld op telefoonnummer 0475 820332 bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.
 • Klachten over deze actie kunnen per email worden ingediend bij Leudal Energie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .