Opening Pop-up store  Duurzaam Leudal

 

 

Op 9 oktober is de Pop-up store in het kader van het project “eenvoudig energie besparen, waarom niet?” in de voormalige Rabobank in het centrum van Heythuysen officieel geopend door wethouder Robert Martens.
Onder de naam 'Duurzaam Leudal' loopt vanaf oktober tot en met maart een campagne over duurzaamheid. Deze campagne is een initiatief van de gemeente Leudal, Leudal Energie en Rabobank Peel, Maas en Leudal.

 

Vanaf 5 oktober werd gestart met de huis-aan-huis verspreiding van de Duurzaamheidskrant  Leudal. Een bewaar exemplaar met tips en alle informatie over de campagne. Lees de Duurzaamheidskrant.

 

Het doel van de campagne “Eenvoudig energie besparen: waarom niet?” is om inwoners van onze gemeente bewust te maken van de mogelijkheden voor energiebesparing. Maar nog belangrijker is om op een laagdrempelige manier je te kunnen verdiepen in de concrete mogelijkheden om je woning energiezuiniger te maken.

 

In de winkel zijn diverse besparingsartikelen te koop en opstellingen van isolatie materialen, zonnepanelen en warmtepompen te zien. Ook is er een kennisquiz voor volwassenen én kinderen.

 

Naast de Pop-up store , die elke vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur geopend is, zullen er ook een zestal informatieavonden gehouden worden op diverse plaatsen in Leudal.
Om een bezoek te stimuleren wordt onder alle bezoekers aan de pop-up store en informatiebijeenkomsten een E-bike verloot.

 

Voor alle informatie over dit project ga naar :  www.duurzaamleudal.nl

Logo Duurzaam Leudal

 
 
 
 

Opening pop up store